ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Συγχαρητήρια από τη European Gymnastics προς τις Ελληνίδες κριτές Έφη Πανταζίδου και Σοφία Μπούρα (pic)

Συγχαρητήρια από τη European Gymnastics προς τις Ελληνίδες κριτές Έφη Πανταζίδου και Σοφία Μπούρα (pic)

Τα συγχαρητήρια της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής της European Gymnastics δέχθηκαν οι Ελληνίδες κριτές Έφη Πανταζίδου και Σοφία Μπούρα «για την άριστη παρουσία, που είχαν στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής στο Μπακού».

Σε επιστολή που απέστειλε προς τις δύο Ελληνίδες κριτές, διά μέσου της Ε.Γ.Ο., η Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής της European Gymnastics, Κύπρια Ευαγγελία Τρικωμίτη, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι:
«Μετά τον έλεγχο των επιδόσεων των κριτών στο 39ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής, κάνοντας χρήση του Προγράμματος Αξιολόγησης Κριτών της FIG, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συνολική κρίση στη διοργάνωση κατατάσσεται ως άριστη.
Εκ μέρους της Προέδρου και όλων των μελών της Τ.Ε. Ρυθμικής Γυμναστικής της European Gymnastics, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αφοσίωσή σας καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Εργαστήκατε με ακεραιότητα και επαγγελματισμό και τιμήσατε την Ομοσπονδία σας!».

Τελευταία άρθρα Γυμναστική

Video Γυμναστική

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.