ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο Κύπελλο: Με 7 αθλητές και μία αθλήτρια η Ελλάδα στη Σόφια

Παγκόσμιο Κύπελλο: Με 7 αθλητές και μία αθλήτρια η Ελλάδα στη Σόφια

Αύριο Παρασκευή (8/9) ξεκινά το Παγκόσμιο Κύπελλο παρκούρ στη Σόφια, με την Ελλάδα να συμμετέχει με επτά αθλητές και μία αθλήτρια, το οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (10/9).

Η Ελληνική αποστολή θα αποτελείται από τους: Μίμη Θεοδωρίδη, Γιάννη Δελαπόρτα, Νίκο Καραπέτσα, Νίκο Κουτλούμπαση, Μάριο Ξέρρα, Λάμπρο Παπαδημητρίου, Έλβιντ Ταφίλι και Βικτωρία Γεωργουλάκη Τζαννέτου.

Ο Θεοδωρίδης θα αγωνιστεί στη βουλγαρική πρωτεύουσα με δαπάνη της ΕΓΟ, ενώ τα έξοδα των υπόλοιπων Ελλήνων αθλητών θα καλυφθούν από τους ίδιους.

Παρών στο πλευρό της ελληνικής ομάδας θα είναι ο κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου στο freestyle Δημήτρης Κυρσανίδης, ο οποίος έχει προσκληθεί στη διοργάνωση από την FIG (Διεθνή Ομοσπονδία Γυμναστικής), παρότι δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει λόγω τραυματισμού.

Την ελληνική αποστολή συμπληρώνουν ο διεθνής κριτής Άγγελος Πουλής και η Γ’ Αντιπρόεδρος της ΕΓΟ και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Παρκούρ, Ειρήνη Μανδραβέλη, ως αρχηγός της αποστολής.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει το αγώνισμα freestyle, ο προκριματικός του οποίου θα διεξαχθεί την Παρασκευή (08/09) και ο τελικός το Σάββατο (09/09), καθώς και το αγώνισμα ταχύτητας, που θα ξεκινήσει το Σάββατο (09/09) με τον προκριματικό και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (10/09) με τον ημιτελικό και τελικό.

Τελευταία άρθρα Γυμναστική

Video Γυμναστική

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.