ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παρίσι 2024: Αυτό είναι το Ολυμπιακό «μονοπάτι» της Μπάιλς (vid)

Παρίσι 2024: Αυτό είναι το Ολυμπιακό «μονοπάτι» της Μπάιλς (vid)

Η Αμερικανίδα Σιμόν Μπάιλς επέστρεψε στη δράση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με στόχο τη διοργάνωση του 2024 στο Παρίσι.

Η επιστροφή της έγινε πριν δύο μήνες στο US Classics ενώ πιο πρόσφατα πήρε τον τίτλο της πρωταθλήτριας ΗΠΑ στο σύνθετο ατομικό για 8η φορά στην καριέρα της, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ και έσπασε το προηγούμενο που κρατούσε 90 χρόνια. Επόμενος στόχος είναι η παρουσία της για 3η φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Αυτή την στιγμή, αυτό είναι το μονοπάτι που θα ήθελα να ακολουθήσω. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον προπονητή μου, τις συναθλήτριές μου, στον εαυτό μου που είναι και το πιο σημαντικό και πηγαίνω στο γυμναστήριο με αυτοπεποίθηση», είπε στην εκπομπή Today του NBC.

«Νομίζω ότι πρέπει να φροντίζω τον εαυτό μου λίγο περισσότερο και να ακούω το σώμα μου διασφαλίζοντας ότι έχω χρόνο για όλα τα σημαντικά πράγματα στη ζωή. Προσπαθώ να είμαι καλή στο γυμναστήριο, καλή σύζυγος, καλή κόρη, καλή φίλη, όλα τα καλά πράγματα», πρόσθεσε η 26χρονη.

Τελευταία άρθρα Γυμναστική

Video Γυμναστική

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.