ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο Κύπελλο παρκούρ: Φιναλίστ ο Θεοδωρίδης στη Σόφια

Παγκόσμιο Κύπελλο παρκούρ: Φιναλίστ ο Θεοδωρίδης στη Σόφια

Προκρίθηκε στον τελικό του freestyle στο Παγκόσμιο Κύπελλο παρκούρ της Σόφιας ο Μίμης Θεοδωρίδης, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στην πρεμιέρα του αγωνίσματος, καταλαμβάνοντας στο σύνολο την 7η θέση στον προκριματικό γύρο.

Ο νεαρός Έλληνας πρωταθλητής συγκέντρωσε 25,5 βαθμούς και σφράγισε το εισιτήριο για τον σημερινό τελικό (Σάββατο 9/9) ενώ στο freestyle ανδρών, ενώ παράλληλα δοκίμασαν τις δυνάμεις τους ο Ελβίντ Ταφίλι (17ος με 22,0 β.) και ο Νίκος Καραπέτσας (30ός με 19,5 β.).

Επίσης, η Βικτωρία Γεωργουλάκη Τζαννέτου συμμετείχε στο αγώνισμα ταχύτητας γυναικών και πήρε τη 12η θέση με 48.70, πλησιάζοντας αρκετά στο Top-10 των ημιτελικών.

Σήμερα Σάββατο, στον αντίστοιχο προκριματικό του αγωνίσματος ταχύτητας ανδρών θα πάρουν μέρος οι Γιάννης Δελαπόρτας, Νίκος Κουτλούμπασης, Μάριος Ξέρρας, Λάμπρος Παπαδημητρίου, ενώ η Βικτωρία Γεωργουλάκη Τζαννέτου θα αγωνιστεί στον προκριματικό του freestyle γυναικών.

Τελευταία άρθρα Γυμναστική

Video Γυμναστική

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.