ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Σομπατέλι: Έχασε το μετάλλιο στην ισοβαθμία η Μεσίρη στον τελικό του άλματος

Σομπατέλι: Έχασε το μετάλλιο στην ισοβαθμία η Μεσίρη στον τελικό του άλματος

Στις λεπτομέρειες χάθηκε η θέση στο βάθρο των νικητών για την Αθανασία Μεσίρη, που κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό του άλματος γυναικών στο Challenger στο Σομπατέλι, έχοντας υστερήσει στην ισοβαθμία με την Ινδή Πρανάτι Ναγιάκ, που πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Η 15χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια συγκέντρωσε μέσο όρο 12,966 βαθμούς στον τελικό του αγωνίσματος, αφού είχε 12,933 β. στο πρώτο της άλμα και 13,000 β. στο δεύτερο, ενώ η Ινδή είχε επίσης μέσο όρο 12,966 β., πίσω από την Ουγγαρέζα Γκρέτα Μάγερ (13,149 β.) και την Τσέχα Άλις Βλκόβα (12,999 β.).

Το παγκόσμιο Challenge Cup του Σομπατέλι, που αποτελεί για τους Έλληνες πρωταθλητές πρόβα τζενεράλε ενόψει Αμβέρσας, κλείνει αύριο Κυριακή (10/9) με το δεύτερο σκέλος των τελικών, που περιλαμβάνει άλλες τρεις «γαλανόλευκες» συμμετοχές, από την Αθανασία Μεσίρη στο έδαφος γυναικών και από τον Νίκο Ηλιόπουλο στο δίζυγο και στο μονόζυγο των ανδρών.

Τελευταία άρθρα Γυμναστική

Video Γυμναστική

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.