ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο Κύπελλο παρκούρ: Στην 5η θέση με άνοδο ο Θεοδωρίδης στη Σόφια

Παγκόσμιο Κύπελλο παρκούρ: Στην 5η θέση με άνοδο ο Θεοδωρίδης στη Σόφια

Την 5η θέση κατέλαβε ο Μίμης Θεοδωρίδης στον τελικό του freestyle στο Παγκόσμιο Κύπελλο Παρκούρ στη Σόφια, πραγματοποιώντας μία σαφώς πιο βελτιωμένη επίδοση από τον προκριματικό, κλείνοντας με θετικό πρόσωπο την αγωνιστική παρουσία του στη διοργάνωση.

Ο Έλληνας πρωταθλητής συγκέντρωσε 26,50 βαθμούς στον τελικό και ανέβηκε δύο θέσεις σε σχέση με τον προκριματικό του αγωνίσματος. Τα μετάλλια κέρδισαν κατά σειρά ο Σουηδός Έλις Τόρχαλ (29,50 β.), ο Αμερικανός Σι Ράντολφ (27,00 β.) και ο Ολλανδός Γιάι Μπος (27,00 β.)

Παράλληλα, ακόμα τέσσερις Έλληνες εκπρόσωποι συμμετείχαν στον προκριματικό ταχύτητας ανδρών. Ο Μάριος Ξέρρας τερμάτισε 23ος με χρόνο 30.69, ο Γιάννης Δελαπόρτας κατέλαβε την 33η θέση με 33.97, ο Λάμπρος Παπαδημητρίου έφτασε στην 35η με 34.46, και ο Νίκος Κουτλούμπασης την 40ή με 36.48. Στον προκριματικό του freestyle γυναικών η Βικτωρία Γεωργουλάκη Τζαννέτου κατετάγη 11η με 17,50 β..

Τελευταία άρθρα Γυμναστική

Video Γυμναστική

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.