ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πετρούνιας: «Στόχος είναι οι Ολυμπιακοί, μετά βλέπουμε»

Πετρούνιας: «Στόχος είναι οι Ολυμπιακοί, μετά βλέπουμε»

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Challenge Cup ενόργανης γυμναστικής.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, ο οποίος πέρασε στον τελικό των κρίκων, αλλά δεν αγωνίστηκε, μίλησε για την απόφασή του αυτή, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα όσα έγιναν στην Ελλάδα από την κακοκαιρία Daniel.

«Εγώ μιλούσα στο τηλέφωνο με τη Βασιλική (σ.σ. Μιλλούση) τώρα που ήμασταν στην Ουγγαρία και έβαλα τα κλάματα. Δεν είχα έτσι κι αλλιώς καμία διάθεση να κάνω αγώνα με αυτά που έβλεπα και μάθαινα.

Είμαστε όλοι δίπλα σε όλο αυτό. Αύριο ξεκινάει και το γυμναστήριο να συγκεντρώνει πράγματα να στείλουμε στους πληγέντες. Εύχομαι να μη συμβαίνουν τέτοια πράγματα, είναι τραγικά. Κουράγιο στις οικογένειες», ανέφερε αρχικά.

Για την απόφασή του να μην συμμετάσχει στον τελικό, πρόσθεσε: «Όντας 32 χρονών και δύο φορές χειρουργημένος, πρέπει να σεβαστώ το σώμα μου. Δε ρισκάρω να βγάλω μία ακόμα φλεγμονή. Αυτή τη στιγμή ο ορίζοντάς μου είναι οι Ολυμπιακοί στο Παρίσι. Από ‘κει και μετά θα κάνω ένα break και θα αρχίσω να συζητάω τι θα γίνει».

Τελευταία άρθρα Γυμναστική

Video Γυμναστική

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.