ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

World Challenge Cup: Ξεχώρισαν στην έδρα τους οι Ούγγροι

World Challenge Cup: Ξεχώρισαν στην έδρα τους οι Ούγγροι

Η ουγγρική τριάδα των Κρίστοφερ Μεζάρος, Ζόγια Σέκελι και Γκρέτα Μάγιερ θριάμβευσε στο Σομπατέλι μπροστά στο κοινό της Ουγγαρίας.

 Ήταν μία εξαιρετική εβδομάδα για την ουγγρική ομάδα καθώς προετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στην Αμβέρσα του Βελγίου αργότερα αυτό το μήνα παίρνοντας 8 μετάλλια.

 Ο Μεζάρος έκανε την αρχή παίρνοντας τον τίτλο στις ασκήσεις εδάφους με 14,666 βαθμούς με τον Βούλγαρο Έντι Πένεφ να ακολουθεί από τη δεύτερη θέση και τον Ελβετό Λούκα Μουραμπίτο να παίρνει το χάλκινο μετάλλιο. Ο Μεζάρος πήρε επίσης το αργυρό στους παράλληλους δοκούς και το χάλκινο στις οριζόντιες.

 Η Σέκελι ακολούθησε με το χρυσό μετάλλιο στους ασύμμετρους ζυγούς με 14,133 βαθμούς. Δεύτερη η Ουκρανή Γιελιζαβέτα Χουμπάρεβα και χάλκινο μετάλλιο για την ντόπια Λίλι Τσίφρα.

Το χατ-τρικ τίτλων για την οικοδέσποινα χώρα ολοκλήρωσε η Γκρέτα Μάγιερ στο άλμα με 13,149 βαθμούς. Η Τσέχα Άλις Βίκοβα και η Ινδή Πρανάτι Νάγιακ την ακολούθησαν στο βάθρο από τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Τελευταία άρθρα Γυμναστική

Video Γυμναστική

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.